ZENCE er klare holdninger

 

 

Efter mere end 30 år på kvindemagasinet FEMINA, hvor jeg de sidste 10 år har arbejdet med, at opbygge, drifte og vedligholde FEMINAS website og shop, er jeg nu sprunget ud i at realiserer min drøm:

 

En digital butik, som har en klar holdning til, hvad der sælges - og hvorfor !

 

...og så gør jeg det endda sammen med mine to piger. En rigtig familievirksomhed - det er da en drøm.

 

ZENCE er en web-shop som sælger velværeprodukter af høj kvalitet, som er bæredygtige økologiske og/eller organiske. Altså en shop, hvor du udelukkende finder produkter som er uden parabener, e-numre og kemikalier.

 

Hos ZENCE er der udelukkende produkter med klare veldiffenerede oplysninger om materialevalg. Derfor er du hos os aldrig er i tvivl om, hvad det vi sælger indeholder ! ZENCE er klar og tydelige tale, med lige så klare holdninger.

 

Med disse klare holdninger, har vi udvalgt de leverandører som vi synes er de mest ambitiøse, innovative og visionære danske iværksættere, på markedet lige nu. Alle lever de op til vores krav og de gør det med ansvarlighed.

 

Og når det kommer til anvarlighed, så er det vigtigt for os, at vi står med vores holdninger.

 

En af måderne vi har vagt at gøre det på, at ved at blive medlem af organisationen 1% for the Planet.

 

Herigennem donerer vi hvert år 1% af vores samlede omsætning til miljøbeskyttende formål - og det er uanset om vi har over- eller underskud i shoppen.

 

Hvorfor ?... fordi holdninger forpligter. 

 

Det samme ved vi vores leverandører tænker. De oser af "tro på tingene" - og på deres egne evner....og den stemningen elsker vi - for den smitter ...heldigvis.

 

Så den har vi taget til os - vi tror nemli' også på os selv... og på, at der er mange flere der som os, har holdninger som gør, at vi har fat i noget rigtigt her hos ZENCE.

 

Det er mit håb, at du synes om det du har læst og at du har lyst til at være en del af alle os, som har klare holdninger til hvad velværeprodukter skal være.

 

Velkommen til - og god fornøjelse 

 

 

De bedste hilsener

Helle Rosenkrantz